Město Bělá pod Bezdězem a Městská kulturní zařízení Vás zvou zítra, v sobotu 30. dubna od 18 hodin na náměstí, kde zahájíme letošní Filipojakubskou noc. Masky i se svým doprovodem poté zamíří na fotbalový stadion, kde bude připravena hranice, soutěže pro děti a občerstvení. Od 19,30 zahraje skupina Heretics group.
Dále Vás Městská kulturní zařízení zvou v neděli 1. května na Májový koncert na náměstí, kde v pavilonu od 14 hodin vystoupí skupina Old Stars z Mladé Boleslavi. Po Májovém koncertu budeme pokračovat od 16 hodin poetickým piknikem u památníku K.H.Máchy u kašny v parku. Košíky s občerstvením a deky s sebou.

Zveme Vás na Čarodějnický dětský den před „Lidovými domy“. Přijďte se s námi v zítra pobavit na pálení čarodějnic. Pro děti budou připraveny soutěže v několika disciplínách. Zápisy do soutěží budou probíhat v sobotu 30. dubna od 15 hodin. Občerstvení pro děti i dospělé bude zajištěno. Těšíme se na Vaší návštěvu.

Muzeum Podbezdězí Vás zve v pondělí 2. května od 17 hodin na Vernisáž výstavy bělské výtvarnice Dagmar Formánkové „Keramika pro radost“. Výstava autorské keramiky bělské výtvarnice je doplněná fotografiemi Oldřicha Jelena a potrvá až do 15.května. Otevřeno je denně mimo pondělí od 9 – 16 hodin.