Od 1. do 31. května probíhá v našem městě 2. kolo výběrového řízení na dodávky elektrické energie a zemního plynu. V souvislosti s tímto se můžete dostavit v pondělí 23. května v době od 15 – 17 hodin na Městský úřad nebo se přihlásit na webových stránkách www.belapodbezdezem.obecobcanum.cz. S sebou na úřad je potřeba přinést pouze poslední vyúčtování elektrické energie a zemního plynu, občanský průkaz a lístek SIPO. Více informací získáte na webu města, nebo v informační brožuře, kterou jste obdrželi v květnovém zpravodaji.

Music klub H2 pořádá v pátek 20. května od 22 hodin Oldies párty. Budeme Vám hrát největší hity na přání. Vstup je zdarma a k dispozici jsou svozy a rozvozy.
Café bar Antonio Vás zve na sledování právě probíhajícího Mistrovství světa v ledním hokeji. Jednotlivé zápasy u nás můžete sledovat na plátně. Na posílení hlasivek při fandění čepujeme jedenáctistupňová piva Svijany, Zubr Grand a Klášter. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Restaurace Na Hřišti Vás srdečně zve zítra, v sobotu 21. května od 17 hodin na hudební zábavu pod širým nebem. Ochutnat můžete speciality z české kuchyně za příznivé ceny. Naše restaurace je pro Vás otevřena každý den od pondělí do čtvrtka od 10 do 22 hodin, pátek a sobota od 10 do 24 hodin a v neděli od 10 do 21 hodin. Každý den pro Vás připravujeme obědové menu o čtyřech chodech. Od 1. června si u nás můžete objednat jídlo přímo k Vám domů. Rozvoz po Bělé bude zdarma. Při dlouhodobých objednávkách obědů zvýhodněné ceny. Objednávky na tel číslech 727 982 047, nebo 608 830 885.
Najdete nás také na facebookových stránkách – Restaurace BpB Na Hřišti, nebo na webových stránkách – www.restauracenahristi-bela.webnode.cz. Na Vasi návštěvu se teší Vilém Sirsch s kolektivem.