Společnost RP Climbing hledá švadleny – šičky do dílny v Bělé pod Bezdězem. Naplň práce spočívá v šití lezeckých bot. Nabízíme jednosměnný provoz, stravenky a zaměstnanecké benefity. Nástup možný ihned. Více informací získáte na telefonu: 605 296 804.

Správní odbor Městského úřadu pořádá v úterý dne 14. června zájezd pro seniory. Tentokrát je naším cílem Liberecká iQELANDIA. Nabízíme ještě pár volných míst. Bližší informace podá a přihlášky přijímá správní odbor MÚ, nebo na tel čísle 326 700 924.

Římskokatolická farnost Vás zve v pátek 10.června na Noc kostelů. V rámci této akce se podíváme do Farního kostela Povýšení sv. Kříže, Klášterního kostela sv. Václava a Zámecké kaple sv. Josefa. Program začíná v 18 hodin v kostele Povýšení sv. Kříže Mší svatou.

Muzeum Podbezdězí Vás zve v pátek 10. června na výstavu přibližující významné osobnosti duchovního života Podbezdězí, která se uskuteční v prostorách rekonstruované sakristie kaple sv. Josefa. Výstava bude zahájena v rámci festivalu Noc kostelů a potrvá až do 30. září.

Zveme Vás v sobotu 11. června od 15 hodin na Zámek, kde proběhne zábavné odpoledne plné her pro malé i velké. Těšit se můžete nejen na hodnotné ceny, ale také na výstavu „Uber plyn“, soutěže a hádanky, ukázku dobových motocyklů a automobilů, lahodné občerstvení s hudbou na zámecké arkádě. Vstupné je dobrovolné.

Městská kulturní zařízení Vás zvou v neděli 12. června od 15 hodin do sálu expozice na Valdštejnském panství ve 2. patře zámku na komponovaný pořad Sešlost na bělském zámku, během kterého vystoupí Divadlo z půdy a Luboš Itze. Vstupné je dobrovolné.

Od dnešního dne až do něděle 12. června jsou u bělského nádraží umístěny pouťové atrakce. Houpačky a kolotoče jsou otevřeny každý den.