Jiří Bakkal z Brandýsa nad Labem nabízí povinné revize kotlů na tuhá paliva dle nového zákona. Nabízí možnost zajet do našeho města za zvýhodněných podmínek. Jedná se o revize kotlů Dakon, Buderus,Viadrus, Opop, Rojek, krbové vložky Hass a Sohn. V případě zájmu volejte tel. č. 776 506 415.

Mateřská škola Bělá pod Bezdězem hledá na zástup zaměstnance na úklid a to na plný pracovní úvazek. Podrobné informace získáte na telefonním čísle 731 495 473.

Městská kulturní zařízení Vás zvou dnes od 19,30 hodin do komorního sálu, kde bude zahájen 13. ročník Tréglovy Bělé komedií Bylo nás pět v podání Divadýlka na dlani. Vstupenky jsou již vyprodané, nicméně je možné zakoupit případné nevyzvednuté rezervace. Zároveň bude zahájena výstava fotografa Jiřího Ulrycha s názvem Theatrum Mundi – Divadlo ze světa.

Dále Vás Městská kulturní zařízení zvou v sobotu 5. listopadu do komorního sálu na divadelní představeníQueensland. Detektivní příběh nám od 19,30 hodin zahraje Divadlo Tří z Pardubic. Vstupné je 60,- Kč.