Mateřská škola Bělá pod Bezdězem přijme ihned do pracovního poměru na dobu určitou asistenta pedagoga na odloučené pracoviště Březinka 75. Bližší informace získáte na tel. č. 731 495 473.

Bezpečnostní a úklidová společnost Forcorp Group hledá šikovné zaměstnance ostrahy s týmovým duchem, kterým nabídneme ke své práci pohodovou a spolupracující atmosféru příjemného kolektivu. Jedná se o nepřetržitý provoz na zkrácený pracovní úvazek cca 15 hodin týdně. Nástup možný ihned. Vhodné i pro osoby se zdravotním postižením. Požadujeme Výpis z rejstříku trestů a maximální spolehlivost. Pro bližší informace volejte na tel. č. 723 612 506, nebo pište na email prace@forcorp.cz

Městská kulturní zařízení Vás zvou zítra, v sobotu 25. února na masopustní průvod městem. Průvod vychází ve 14 hodin od informačního centra na zámku. Po průvodu můžete navštívit vernisáž výstavy kreseb Jana Kapouna, která se koná ve výstavním sále od 15 hodin.

Místní organizace českého rybářského svazu v Bělé pod Bezdězem zve všechny své členy na Výroční členskou schůzi,  která se koná zítra, v sobotu 25. února od 14 hodin v jídelně základní školy v Máchově ulici.

SK Bělá pod Bezdězem, oddíl kopané pořádá zítra, v sobotu, 25. února od 20 hodin Sportovní ples, na který jste srdečně zváni. K tanci i poslechu bude hrát DJ KOPYTAS, připraveno pro Vás bude chutné občerstvení a bohatá tombola. Vstupenky si ještě dnes můžete zakoupit v prodejně drogerie – elektro Pavla Slobodziana na Tyršově ulici.