Hlášení městského rozhlasu dne 27.2.2017

Mateřská škola Bělá pod Bezdězem přijme ihned do pracovního poměru na dobu určitou asistenta pedagoga na odloučené pracoviště Březinka 75. Bližší informace získáte na tel. č. 731 495 473.

Bezpečnostní a úklidová společnost Forcorp Group hledá šikovné zaměstnance ostrahy s týmovým duchem, kterým nabídneme ke své práci pohodovou a spolupracující atmosféru příjemného kolektivu. Jedná se o nepřetržitý provoz na zkrácený pracovní úvazek cca 15 hodin týdně. Nástup možný ihned. Vhodné i pro osoby se zdravotním postižením. Požadujeme Výpis z rejstříku trestů a maximální spolehlivost. Pro bližší informace volejte na tel. č. 723 612 506, nebo pište na email prace@forcorp.cz

Oznamujeme občanům, že 2. opakované veřejné projednání návrhu Územního plánu města Bělá pod Bezdězem, které se mělo konat ve čtvrtek 2.března v 16 hodin ve školním klubu Základní školy v Máchově ulici se ruší. Po opravě chyb v textové části dokumentace bude svoláno v náhradním termínu, což bude oznámeno opět veřejnou vyhláškou.