Zveme Vás na první Vrchbělský ples, který se bude konat 18. března od 20 hodin v hotelu Relax na Vrchbělé. Připravena je pro Vás živá hudba a bohatá tombola. Po předchozí domluvě je možné zajištění svozu. Rezervovat vstupenky je možné na tel. čísle 728 142 572 nebo přímo v hotelu Relax.

Upozorňujeme občany na splatnost místního poplatku za svoz komunálního odpadu a poplatky za psa. Splatnost těchto poplatků je do 31. března.

Provozovatelka sauny oznamuje, že je znovu otevřena restaurace Sauna. Přijďte si posedět a pobavit se do nově zrekonstruované restaurace. Otevřeno je od pondělí do čtvrtka od 14 do 22 hodin, v pátek a v sobotu od 14 – 24 hodin a v neděli od 14 do 22 hodin.

Správa uprchlických zařízení Ministerstva vnitra Bělá Jezová přijme do pracovního poměru údržbáře. Jedná se o práci na plný pracovní úvazek. Požadujeme – výuční list, multikulturní toleranci, odpovědný přístup k plnění pracovních úkolů při údržbě areálu, řidičský průkaz skupiny B. Nabízíme pravidelnou pracovní dobu, benefity zaměstnance organizační složky státu, pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení. Více informací získáte na tel. č.  326 711 209.

TJ Sokol Bělá pod Bezdězem, oddíl házené zve své příznivce do městské sportovní haly, kde se v sobotu 11. března odehraje mistrovské utkání mladšího a staršího dorostu. Oba celky přivítají soupeře z Náchoda. Utkání mladšího dorostu začíná ve 13 hodin. Zápas staršího dorostu začíná v 15 hodin.