Zveme Vás na první Vrchbělský ples, který se bude konat 18. března od 20 hodin v hotelu Relax na Vrchbělé. Připravena je pro Vás živá hudba a bohatá tombola. Po předchozí domluvě je možné zajištění svozu. Poslední vstupenky je možné rezervovat na tel. čísle 728 142 572 nebo přímo v hotelu Relax.

Upozorňujeme občany na splatnost místního poplatku za svoz komunálního odpadu a poplatky za psa. Splatnost těchto poplatků je do 31. března.

Správa uprchlických zařízení Ministerstva vnitra Bělá Jezová přijme do pracovního poměru údržbáře. Jedná se o práci na plný pracovní úvazek. Požadujeme – výuční list, multikulturní toleranci, odpovědný přístup k plnění pracovních úkolů při údržbě areálu, řidičský průkaz skupiny B. Nabízíme pravidelnou pracovní dobu, benefity zaměstnance organizační složky státu, pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení. Více informací získáte na tel. č.  326 711 209.

Muzeum Podbezdězí pořádá zítra, ve čtvrtek 16. března od 17 hodin vzpomínkový večer na slavného barytonistu Národního divadla Bohumila Benoniho. Vstupné je 70,- Kč.