Místní organizace Českého rybářského svazu ve spolupráci s mysliveckým spolkem Bezděz pořádá v sobotu 3. června Rybářské závody dětí a Dětský den se Slonem. Prezentace závodníků je od 6 hodin, začátek závodu je v 8 hodin. Odpolední program Dětského dne začíná ve 13,30 hodin. Připraveny jsou tradiční soutěže, skákací hrad, balónková show, air-softová střelnice a další překvapení. Občerstvení bude zajištěno. Srdečně zveme všechny děti i jejich rodiče.

Srdečně Vás zveme na slavnostní zahájení provozu restaurace a hotelu Relax na Vrchbělé, které se koná v sobotu 3. června od 11 hodin. Čeká na Vás spousta zábavy, pro děti skákací hrad, trampolína, plackovač, malování pro děti, dále posezení u dobré kávy a jídla.

Česká pošta Bělá pod Bezdězem přijme pracovnici na pozici pracovník přepážky. Bližší informace na telefonním čísle 326 701 296 nebo přímo u vedoucí pošty paní Doležalové.

Oznamujeme občanům, že v sobotu 3. června se zahajuje letní sezóna na městském koupališti. Koupaliště bude pro veřejnost otevřeno denně od 9 – 19 hodin.

Oznamujeme, že dnes byl nalezen pes, střední kříženec šedohnědé barvy. Na krku má kožený obojek. Prosíme majitele, aby si pejska vyzvedl na technických službách.