Česká pošta Bělá pod Bezdězem přijme pracovnici na pozici pracovník přepážky. Bližší informace na telefonním čísle 326 701 296 nebo přímo u vedoucí pošty paní Doležalové.

Muzeum Podbezdězí Vás zve zítra, ve čtvrtek 8. června od 17 hodin na vernisáž výstavy Historie Bělské házené. Výstava se uskuteční u příležitosti oslav 90. výročí založení oddílu házené v Bělé pod Bezdězem a potrvá až do 9. července.

Zveme Vás na Noc kostelů, která se koná v pátek 9. června. Akci zahájíme v 17 hodin mší svatou v Zámecké kapli. Následovat bude bohatý program v Muzeu, Zámecké kapli a ve Farním i Klášterním kostele.

V pátek 9. června bude v době od 16 – do 16,30 na městské tržnici prodávat ovocnářská firma z Turnova jablka, hrušky, meruňky, ovocné mošty, med, cibuli a staré i nové brambory.

Music club Sokolovna Vás zve v sobotu 10. června od 21 hodin na Oldies party 80 a 90 let. DJ GEORK Vám bude hrát písníčky na přání i ze současnosti. Vstupné je 70,- Kč.

Město Bělá pod Bezdězem zve své občany na prezentaci finální verze Strategického plánu rozvoje města Bělá pod Bezdězem, která proběhne v úterý 13. června od 17 hodin v klubu Základní školy v Máchově ulici. Předem děkujeme všem občanům, kteří věnují trochu svého volného času a navštíví tuto prezentaci.