Zveme Vás na druhý ročník charitativního koncertu s výtěžkem na Základní školu speciální v Mladé Boleslavi. Benefiční koncert na kterém vystoupí jako předkapela Original Swing Band a jako hlavní host večera The Beatles Revival se uskuteční v pátek 25. srpna od 18 hodin na Letišti v Mladé Boleslavi. Vstupenky na tuto akci je možné zakoupit v předprodeji v Kulturním domě v Mladé Boleslavi či Leteckém Muzeu Metoděje Vlacha.

Rádio Český rozhlas Region Vás zve zítra, ve čtvrtek 24. srpna od 16 hodin do parku na náměstí. V rámci programu Region na cestách zde vystoupí oblíbení zpěváci, jako například Marcel Zmožek, Jana Chládková či Marek Zenkl. Nebudou chybět doprovodné soutěže, skákací hrad nebo jiné atrakce pro děti.

Městská kulturní zařízení Vás zvou v pátek 25. srpna do parku na náměstí, kde od 19,30 hodin ukončí sérii letních promenádních koncertů svým vystoupením skupina S.D.H. z Obrubců.

Dále Vás Městská kulturní zařízení zvou v sobotu 26. srpna do informačního centra na zámku na Hradozámeckou noc. Od 18 do 20 hodin si děti v rámci dílničky natisknou bavlněné ubrousky či namalují masku na obličej. Od 21 hodin a 22 hodin budou následovat noční prohlídky zámku obohacené divadelními vstupy. Vstupné na prohlídku je 50,- Kč.