Mateřská škola Bělá pod Bezdězem přijme do pracovního poměru učitelku mateřské školy. Bližší informace získáte na tel. č. 731 495 473.

Již brzy bude ve vašem městě otevřen nový Penny market. Nyní máte možnost pracovat v blízkosti domova. Pro novou prodejnu v Bělé pod Bezdězem přijmeme nové kolegyně a nové kolegy na pozice pokladní, prodavač a zástupce vedoucího prodejny. Nabízíme motivační nástupní mzdu, velmi zajímavé a hodnotné benefity, které Vám zpříjemní práci v naší společnosti. Zastavte se na náborovém dni a to v úterý 12. září mezi 9 – 11 hodinou, nebo mezi 13 – 15 hodinou na městském úřadu v Bělé pod Bezdězem, kde Vám poskytneme více informací. Nebo volejte 606 777 515. Těšíme se na vás, vaše Penny.

Kynologická organizace Bělá pod Bezdězem pořádá zítra, v sobotu 2. září 25. ročník závodu o pohár ve sportovní kynologii. Zahájení v 8,30 na hřišti u Háječku. Soutěž bude probíhat do pozdních odpoledních hodin. Všichni přátelé psích sportů jsou zváni.

Městská kulturní zařízení zvou děti a rodiče v sobotu 2. září do parku na náměstí, kde od 14 hodin bude probíhat zábavné odpoledne – Loučení s prázdninami. V programu nebude chybět bungee trampolína, aquazorbing, či malování na obličej. Jednotné vstupné je 20,- Kč.        Dále od 15 hodin se ve výstavním sále uskuteční vernisáž výstavy Bělské hřbitovy. Výstava potrvá do 26. října a bude doplněna o květinovou aranžmá Blanky Bajerové z květinky u zámku.

Zahájení školního roku 2017/2018 se uskuteční v pondělí 4.9. v 7,50. Žáci se dostaví v 7,45 na nádvoří Základní školy Bělá pod Bezdězem Máchova 1110 a budou se řídit pokyny učitelů. V případě nepříznivého počasí přijdou žáci přímo do svých kmenových tříd, tzn. žáci 1. – 3. ročníků do budovy školy v Tyršově ulici 20 a žáci 4. – 9. ročníků do budovy v Máchově ulici 1110 a budou se řídit pokyny vyučujících. S sebou si vezmou obuv na přezutí, psací potřeby a sešit na poznámky. Vyučování bude v tento den ukončeno v 9,30 hodin.  Oběd ve školní jídelně bude v tento den vydán pro všechny žáky školy, kteří jsou přihlášeni ke stravování (i pro školní družinu), ve školní jídelně v Máchově ulici od 9,45 do 12 hodin. Zápis žáků do školní družiny bude proveden 4.9. od 6 – 12 hodin. Přednostně budou přijímáni žáci 1. a 2. ročníků. V případě volné kapacity školní družiny budou přijímáni v omezeném počtu i žáci 3. ročníku. Ti budou případně zapsáni až 5.9.