Česká pošta Bělá pod Bezdězem přijme zaměstnance na pozici „pracovník přepážky“. Nástup možný ihned. Bližší informace osobně u vedoucí pošty nebo na telefonu 954 229 421.

Mateřská škola oznamuje, že zápis do Mateřské školy Bělá pod Bezdězem včetně odloučených pracovišť proběhne v pondělí 14. května od 8 do 16 hodin a to pouze v ulici Velenského 112. Veškeré potřebné informace a dokumenty jsou přístupné na webových stránkách mateřské školy.

Přijďte navštívit novou oční optiku „doktor optik“ na Masarykově náměstí v Mnichově Hradišti. Kompletní dioptrické brýle od 1.490,- Kč. Na prodejně výběr z více jak tisíce brýlových obrub, měření zraku očním specialistou 3x týdně zdarma bez čekání, aplikace kontaktních čoček, kvalitní sluneční brýle Polaroid. Otevřeno od pondělí do pátku od 8 – 17 hodin a v sobotu od 8 – 11,30 hodin. První sobotu v měsíci je vždy zavřeno.

Městská kulturní zařízení zvou děti a jejich doprovod zítra, v sobotu 12. května od 15 hodin do komorního sálu na náměstí na pohádkové představení Bajaja, které zahraje divadlo NAVĚTVI. Vstupné je 30,- Kč.