Hlášení městského rozhlasu dne 4.7.2018

Záchytné zařízení cizinců Bělá – Jezová hledá zaměstnance na pracovní pozici uklízeč – uklízečka a kuchař – kuchařka – pomocná síla v kuchyni. Bližší informace na tel. čísle 326 711 209, nebo na emailové adrese mbachorova@suz.cz

Skupina THE HERETIC GROUP Vás zve na již v pořadí 8. bigbítování, které se bude konat v sobotu 7. července od 17 hodin v restauraci U Koníčka. Společně oslavíme 50 let od založení skupiny.

V neděli 8. července od 8 – 13 hodin Vás zveme na další pokračování bleších trhů v Bělé na náměstí. Přijďte si zajímavým nákupem udělat radost nebo se zbavit toho, co už doma nechcete. S sebou si vezměte stolek nebo deku, věci na prodej a hlavně dobrou náladu. Tyto trhy se budou konat vždy první neděli v měsíci a to až do října. Těšíme se na společné obchůdky.

Vážení spoluobčané, vážení návštěvníci našeho krásného města. Prázdniny jsou tady a s nimi také, již tradiční páteční koncerty, v parku na náměstí. Přijďte s námi opět nasát příjemnou letní atmosféru při poslechu líbivé hudby. Tento pátek začínáme v 19:30, kdy Vám zahraje bělská kapela Old Country Band.