Vážení občané, dne 28. října vyvrcholí oslavy 100. Výročí naší republiky. Zveme Vás proto na slavnostní setkání do parku na náměstí, kde společně položíme květiny k památníku Na stráž. Součástí programu je i hudební pásmo národních písní a skladeb a kabaretní představení „Republika, takový krásný sen“, kterou pro tuto příležitost připravilo Divadýlko na dlani. V případě nepříznivého počasí se program přesouvá do komorního sálu městských kulturních zařízení. Program začíná v 9:30 hod.

Mateřská škola Bělá pod Bezdězem hledá zaměstnance na pozici kuchařka a provozní školní jídelny v MŠ Pražská 863. Jedná se o zaměstnání na plný pracovní úvazek. Nástup možný ihned. Další informace na telefoním čísle 731 495 473.

Dovolujeme si Vás pozvat na Bleší trhy, které se budou konat v Sokolovně 11. listopadu od 8:00 do 12:00 hod. Prodejní místo je bez poplatku a bez jakékoliv registrace. S sebou si vezměte stolek, deky a hlavně své poklady, na které již dlouho sedá prach. Těšíme se na společné obchůdky, popř. výměny, přijďte, ať je nás co nejvíce.