Oznamujeme občanům, že z důvodu opravy železničního přejezdu dojde v termínu od 9.4.2021 od 8:00 hodin do 16.4.2021 do 18:00 hodin k úplné uzavírce prostor železničního přejezdu P3211 v Nádražní ulici (silnice č. II/272 Plužná – Bělá pod Bezdězem).

Trasa objížďky: z Bělé pod Bezdězem Nádražní ulice po silnici č. II/272, na silnici č. II/276 na ul. Mladoboleslavská a Pražská, dále po silnici č. III/272 34 do obce Čistá, dále po silnici č. III/272 33 do obce Plužná, zde zpět na silnici č. II/272. Tato objížďka bude obousměrná.

Autobusová doprava bude vedena po objízdné trase.

 

Vážení spoluobčané,

na Městském úřadě pro Vás máme k dispozici respirátory a roušky, které jsou určeny především pro seniory v nouzi nebo v ohrožení, kteří nejsou schopni zajistit si je jiným způsobem, nebo pro osoby v nouzi, které z různých důvodů nemohou žádat o finanční podporu na jejich nákup.

Vydávat budeme vždy max. 5 ks respirátorů a max. 20 ks  roušek na osobu. V případě zájmu jsou pro jejich výdej určeny výdejní dny, a to pondělí a středa, vždy od 07:00 do 10:00 hodin na správním odboru. Žádáme Vás o využití této možnosti pouze v případě nutnosti. Tyto respirátory a roušky budeme vydávat do vyčerpání zásob.

 

Vážení občané, upozorňujeme, že od 30. března je z důvodu plánované rekonstrukce uzavřen sběrný dvůr Bělá pod Bezdězem v Mělnické ulici a to až do odvolání. Předpokládáme, že uzavření potrvá zhruba 2 měsíce, tedy duben a květen. Vybrané odpady jakožto objemný odpad, bio odpad, železo, papír a plast budete mít možnost odložit v náhradním sběrném místě, které bude na fotbalovém stadionu Bělá pod Bezdězem. Ostatní odpady nebudou z prostorových důvodů přijímány.

Odpad zde bude možné odevzdat od 7. dubna, po dobu uzavření sběrného dvora, v těchto dnech a časech: Pondělí, středa a pátek od 10:00 – 12:00 hod. a od 14:00 – 16:00 hod.

O znovuotevření sběrného dvora v Mělnické ulici budete včas informováni ve zpravodaji a na webových stránkách města. Děkujeme za pochopení.

 

Oznamujeme občanům, že výdej pytlů na tříděný odpad dům od domu bude probíhat od dubna na správním odboru v přízemí Městského úřadu, a to vždy v pondělí a ve středu v době od 8:00 do 11:30 hodin a od 12:30 do 15:00 hodin.

 

Správce městských tenisových kurtů Na Výsluní vyhlašuje od měsíce dubna jarní brigády. S ohledem na platná vládní nařízení je omezen počet brigádníků na den.

Prosíme zájemce, aby svou účast na brigádě domlouvali se správcem kurtů, panem Hrubým.