Čerpací stanice ROBIN OIL Bělá pod Bezdězem v Tyršově ulici s NONSTOP provozem přijme na hlavní pracovní poměr obsluhu čerpací stanice. Nástup od 1. srpna. Bližší informace na tel. čísle 777 938 283 anebo po domluvě přímo na čerpací stanici.

Nabízíme letní brigádu pro studenty v době od druhé poloviny července do první poloviny srpna. Bližší informace získáte na tel. čísle 737 341 969.

Oznamujeme občanům, že v termínu od 15. července do 15. srpna bude uzavřena ulice Albrechtova. Průchod pro pěší bude touto ulicí zajištěn.

Dále oznamujeme, že v pátek 16. července bude z důvodu plánované odstávky elektrické energie vypnuta elektřina v době od 7,30 do 14,30 hodin v těchto ulicích: Bezdězská, Jateční, Jenečská, Kuřívodská, Máchova, Tutova, Tyršova a Valdštýnská. Přesný seznam čísel popisných, ve kterých bude elektřina vypnuta najdete na webových stránkách města.

V pátek 16. července Vás opět zveme do parku na náměstí na další promenádní koncert. Od 19,30 hodin bude hrát country skupina Jizera Country. Jménem pana starosty si Vás dále dovolujeme pozvat na páteční vernisáž stálé expozice „Radnice očima Borise Tesaře“. Jedná se o soubor obrazů, které budou umístěny v 1. patře bělské radnice. Vernisáž bude zahájena před promenádním koncertem 16. července v 18 hodin na radnici. Při této příležitosti budete mít možnost nahlédnout do nově zrekonstruovaných kanceláří starosty, místostarosty a sekretariátu.

Vážení a milí, na sobotní večer jsme pro Vás na zámku připravili veselou divadelní komedii Sněhur a trpaslice. Začínáme v 21. hodin. Vstupné je 60,- Kč. Tak neseďte doma a pojďte se pobavit.