Zveme Vás dnes od 17.00 hodin do bělského zámku na lekci správného dýchání a meditace. Přijďte se naučit pracovat s dechem, dozvědět se něco o sobě a převzít zodpovědnost za své zdraví, štěstí nebo si jen v příjemném prostředí odpočnout. Seminářem nás provede zkušený lektor Josef Salač. Vstupné dobrovolné.

Oznamujeme občanům, že z důvodu plánované odstávky elektrické energie bude ve středu 6. dubna v době od 7,30 do 15,15 hodin vypnuta elektřina v ulici Lidová v čp. 775.

Zveme všechny občany zítra, v úterý 5. dubna od 13 do 18 hodin do parku na náměstí na prostranství, kde stává vánoční strom. Bude tu prezentována a k prohlédnutí připravena zcela nová hasičská cisterna. Naši dobrovolní hasiči se konečně dočkají nového zásahového vozidla. Letitou ” babičku ” Tatru 815 nahradí úplně nová SCANIA 6 x 6 s devíti kubíkovou nádrží na hasivo. Vozidlo je plně vybaveno zásahovou technikou, včetně nástrojů pro vyprošťování z havarovaných vozidel. Na místo zásahu může dopravit až 6 záchranářů. Tak neváhejte a přijďte se podívat.

Prodejna domácích potřeb v Mladoboleslavské ulici pořádá od 5. do 30. dubna výprodej veškerého sortimentu. Sleva 30 % na celý nákup, nebo 50 % při nákupu nad tisíc korun. Otevírací doba je vždy v úterý a ve čtvrtek od 15 do 17 hodin, v sobotu od 9 do 11 hodin. Rádi Vás přivítáme!