Prodejna domácích potřeb v Mladoboleslavské ulici pořádá od 5. do 30. dubna výprodej veškerého sortimentu. Sleva 30 % na celý nákup, nebo 50 % při nákupu nad tisíc korun. Otevírací doba je vždy v úterý a ve čtvrtek od 15 do 17 hodin, v sobotu od 9 do 11 hodin. Rádi Vás přivítáme!

Vážení a milí, zveme Vás zítra v sobotu 9. dubna od 14 do 19 hodin na nádvoří bělského zámku, na Bělá Market „Jaro”. Nádvoří opět ožije prodejními stánky, velikonočními dílničkami a na své si přijdou také milovníci dobrého jídla a pití. Nebude chybět kulturní program například v podání souboru Krákorky, nebo vystoupení dětí z mateřské školky. V klubíku pro Vás chystáme zajímavé přednášky o bylinkách, správném dýchání a pohybu. Velikonoční tradice Boleslavska nám v každou celou hodinu představí mazaná liška z Muzea, která má pro děti připravené malé křupavé překvapení. Tak přijďte pobýt, těšíme se na Vás. Vaše kultura a Bělá Market

Zítra, v sobotu 9. dubna se v místní sokolovně uskuteční zábava, na které nám od 20,30 hodin zahrají skupiny Kabát revival, SEVEN a skupina Adaptace. Tak neváhejte a přijďte se pobavit. Vstupné je na místě 290,- Kč, v předprodeji 250,- Kč.

Vážení přijměte pozvání na besedu s panem Miroslavem Nigrínem, která se uskuteční v Muzeu Podbezdězí v Bělé pod Bezdězem v úterý 12. dubna od 17 hodin. Povídat si budeme o balónovém létání a týmu lidí, které balónové létání učarovalo.