Školní jídelna při Základní škole Bělá pod Bezdězem přijme do hlavního pracovního poměru vyučenou kuchařku. Nástup od září 2022. Bližší informace u vedoucí školní jídelny osobně, nebo na telefonních číslech 326 701 336, 731 421 982.

Davidova pizza pro vás na letní sezónu nově otevírá Davidův pizza grill bar s venkovním barem a terasou. V nabídce naleznete drinky pro dospělé i děti, kompletní nabídku jídel Davidovy pizzérie, grilované speciality, čepované pivo, limonádu a mnoho dalšího. Otevírá se již tento pátek 3. června od 16 hodin. V sobotu 4. června vás zveme na živou hudbu. Začínáme v 18 hodin. Davidův pizza grill bar najdete na adrese Masarykovo náměstí 13. Rezervace na rozvozovém čísle Davidovy pizzy 771 142 143. Kompletní nabídku, otevírací dobu a další informace naleznete na facebookových stránkách Davidovy pizzy.

Muzeum Podbezdězí Vás zve na vernisáž výstavy obrazů a kreseb Jana Gablera, s názvem Příběhy. Vernisáž se koná v sobotu 4. června od 17 hodin. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Tuto sobotu, 4. června od 14 hodin vypukne na bělském zámku oslava dne dětí. Pro ně ale i pro dospělé bude připravena spousta atrakcí a dílniček, stánků s jídlem, pitím a dalším zajímavým zbožím. Pohádky, kolotoč a obří nafukovací skluzavka, taneční i hudební vystoupení dětí z naší a Dalovické školy. Děti čeká broučkova stezka plná zajímavých soutěží ale i nových informací z říše zvířátek, hmyzu, prostě přírody a také zasloužená sladká odměna od včelí královny. Nakonec minidiskotéka. Akce je bez vstupného. Těšíme se na Vás. Vaše kultura a Bělá Market.

V neděli 5. června se v místní sokolovně budou od 15 hodin konat odpolední čaje. K tanci i poslechu bude hrát pan Pavel Bureš. Před touto akcí, od 13 do 15 hodin proběhne malý blešáček, kde bude nabízeno k prodeji různé zboží.

Zveme vás na poslední zápas základní části amerického fotbalu v Bělé pod Bezdězem, který bude sehrán na městském stadionu v neděli 5. června od 15 hodin. Tentokrát se domácí tým Bělá Raiders utká s mužstvem Šumperk Dietos. Kiosek na hřišti bude s bohatým občerstvením otevřen již od 13 hodin.