Školní jídelna při Základní škole Bělá pod Bezdězem přijme do hlavního pracovního poměru vyučenou kuchařku. Nástup od září 2022. Bližší informace u vedoucí školní jídelny osobně, nebo na telefonních číslech 326 701 336, 731 421 982.

Firma „Výkopy Grundza“, se sídlem v Bělé pod Bezdězem nabízí tyto služby: Stavební práce všeho druhu, výkopové a bourací práce, terénní úpravy, vodovodní přípojky, kanalizace a dále ořez a kácení stromů. V případě zájmu získáte bližší informace na telefonním čísle 773 496 071.

Dnes se uskuteční noc kostelů. Program začne v 17 hodin v Zámecké kapli sv. Josefa mší svatou. Dále bude pokračovat v 19 hodin koncertem varhan a zpěvu ve Farním kostele Povýšení sv. Kříže a zakončen bude ve 20 hodin v Klášterním kostele sv. Václava hrou na varhany a zpěvem. V otevřených kostelích bude kromě programu možnost prohlídky, modlitby i osobního setkání s knězem a farníky.

Fotbalový klub zve všechny své příznivce dnes na městský stadion, kde od 18 hodin proběhne utkání staré gardy. Tentokrát se SK Bělá utká s mužstvem AFK Nymburk. Kiosek na hřišti bude otevřen již od 17 hodin. Dále zítra, v sobotu 11. června od 17 hodin bude sehráno poslední mistrovské utkání okresního přeboru mužů na domácím hřišti. Naši muži se utkají s celkem SK Akuma Mladá Boleslav. Kiosek s bohatým občerstvením bude otevřen od 16 hodin.

Škoda auto Nadační fond a Grunex Vás zvou v sobotu 11. června do historických prostor na bělském zámku, kde po celý den, od 10 do 18 hodin, bude probíhat Škoda gaming tour s programem pro celou rodinu.

Zveme všechny děti i jejich rodiče v sobotu 11. června od 15 hodin na bělský zámek, do prostor Klubíku, kde pro vás divadlo Patrika Šimůnka zahraje pohádku „O pejskovi a kočičce“.