Oznamujeme občanům, že v pondělí 4. července bude z organizačních důvodů uzavřen městský úřad. Ve dnech 7. a 8. července bude zpřístupněn pouze po předchozí telefonické dohodě s konkrétním úředníkem.

Dnes v parku na náměstí zahájíme letní sezónu prvním promenádním koncertem. Od 19,30 hodin nám v parku na náměstí zahraje skupina Old Country Band.

Restaurace U Koníčka Vás zve zítra, v sobotu 2. července od 16 hodin na 11. ročník bigbítování. Zahrají: Monika Kršková, Míra Hajšman, Man Pety, Tyxtajt a Heretic group. Těšit se také můžete na občerstvení z grilu, alko i nealko nápoje, tři druhy piva + nealko pomelo grep. Těší se na Vás učinkující a kolektiv restaurace.

Zveme všechny příznivce amerického fotbalu na finálové utkání mezi Bělá Raiders a Zlín Golems, které se uskuteční v sobotu 2. července od 16 hodin na městském stadionu. Kiosek s bohatým občerstvením bude otevřen již od 14 hodin.

Zveme Vás v neděli 3. července do místní sokolovny, kde se od 15 hodin budou konat odpolední čaje. K tanci i poslechu bude hrát pan Pavel Bureš. Tak neváhejte a přijďte se pobavit.

V úterý 5. července od 19 hodin se na nádvoří Bělského zámku rozehraje skvělé představení slavného souboru Cirk LaPutyka nazvané Kalidoscoope. Vstupenky z předprodeje jsou již vyprodané, lístky ke stání budou v prodeji ještě před začátkem představení. Občerstvení bude zajištěno. Nenechte si ujít tuto jedinečnou podívanou a přijďte v úterý na zámek. Těšíme se na Vás Vaše kultura.