Správa uprchlických zařízení, Zařízení pro zajištění cizinců Bělá – Jezová přijme na dohodu o provedení práce nebo na dohodu o pracovní činnosti dvě pomocné síly do kuchyně. Nástup možný ihned. Informace získáte na telefonním čísle 326 701 594.

Oznamujeme občanům, že od čtvrtka 25. srpna bude zahájena oprava ulice Za Vodojemem, od pondělí 29. srpna budou zahájeny výkopové práce a v ulici bude částečná uzavírka. Přístup k jednotlivým nemovitostem bude zajištěn.

U firmy Havelka uhelné sklady nyní nakoupíte uhlí, brikety i koks. Už jen do konce srpna za letní ceny a za sucha. Tato nabídka platí pouze pro objednávky přijaté do 31. srpna. Uhlí, brikety a koks objednávejte na telefonním čísle 602 489 489.

Muzeum Podbezdězí Vás zve na další z cyklu historických procházek městem, která se koná v pátek 26. srpna od 17 hodin. Tentokrát se společně vypravíme do České ulice. Sraz je před radnicí na Masarykově náměstí. Těšíme se na Vás!

Městská kulturní zařízení zvou všechny děti v pátek 26. srpna od 14 do 18.30 hodin do parku na náměstí, kde se společně rozloučíme s prázdninami. Kromě nafukovacích atrakcí a jízdy na dvojkolkách je pro vás také přípravná jízda na ponících, dočasné tetování, malování na obličej a také letní muzikohraní. Kdo bude chtít, může si přijít vyzkoušet hraní na rytmické nástroje a také si bude mít možnost některé sám vyrobit. Poslední promenádní koncert potom strávíme s veselou hudební skupinou FLASTR, která bude hrát od 19,30 hodin.

Bělá Market Vás zve v soboru 27. srpna na Zámecký FOOD Festival plný chutí od lokálních kulinářů. Od 14 do 19 hodin je pro Vás připraven bohatý program, kulinářské workshopy, tetování, zorbing  bubnování, barmanská show, taneční vystoupení a mnoho dalšího. Vstup je zdarma.

Základní organizace českého svazu chovatelů Bakov nad Jizerou pořádá 27. a 28. srpna místní výstavu králíků, holubů a drůbeže v zahradě restaurace Na zastávce v Bakově nad Jizerou. Otevřeno pro veřejnost v sobotu od 14 do 18 hodina a v neděli od 8 do 13 hodin. Vstupné 30,- Kč, děti zdarma. Připravena je i bohatá tombola.