V souvislosti s blížící se volbou prezidenta České republiky upozorňujeme občany na změnu volební místnosti ve volebním okrsku č. 3 a 4. Volební okrsek č. 3 bude nově sídlit v klubovně Rybářského svazu v Hradební ulici čp. 317 a volební okrsek č. 4 bude nově sídlit v mateřské škole v Mladoboleslavské ulici. Bližší informace najdete na webových stránkách města či v lenovém zpravodaji.

Technické služby města Bělá pod Bezdězem budou provádět svoz vánočních stromků. Další a již poslední svoz proběhne v pátek 13. ledna. Důkladně odstrojené vánoční stromky, prosíme, odkládejte před svůj dům ráno do 7 hodin. Technické služby zajistí jejich odvoz.

V pátek 13. a v sobotu 14. ledna proběhne v parku na Masarykově náměstí úprava dřevin ke zvýšení jejich provozní bezpečnosti. Z toho důvodu nebude možné v označených úsecích na náměstí parkovat vozidla. Tato místa Technické služby města včas označí dopravním značením. Děkujeme za spolupráci a pochopení.

Do pracovního kolektivu v Papírnách v Bělé pod Bezdězem přijmeme pracovníka na pozici strážný/strážná, vrátný/vrátná. Náplní práce je evidence návštěv, pochůzková činnost, kontrola kamerového systému, kontrola zaměstnanců, kontrola vozidel.

–          Brigáda na DPP

–          Věk minimálně 18+

–          Čistý trestní rejstřík

–          Práce na PC (Nenáročná, rádi zaučíme)

–          Profesní kvalifikace Strážný 68-008-E výhodou, ne podmínkou

–          Pozice vhodná pro starobní důchodce, invalidní důchodce

V případě zájmu volejte na číslo 731 110 736

Muzeum Podbezdězí Vás zve na hudební recitál Františka a Martina Vlčkových: Pojďte, přisedněte si ke společnému zpívání. Zopakujme si příjemné setkání se zpěvy z minulých let a prožijeme společnou chvíli s krásnými a originálními písničkami pražského písničkáře Franty Vlčka. Spojením s citlivým zpěvem syna Martina se v poslední době Františkův repertoár rozrostl o další písně, které vzbudily zájem a staly se impulsem k dalšímu společnému účinkování. Recitál proběhne v sobotu 14. ledna od 16 hodin. Vstupné 70 Kč. Těšíme se na vaši návštěvu.

Z důvodu havárie splaškové stoky v ulici Bezdězská bude v době od 16. ledna do 5. února probíhat oprava jednotné kanalizace. Po dobu stavebních prací bude část ulice Bezdězská v úseku cca 60 m úplně uzavřena pro automobilovou dopravu. Na webových stránkách města je zveřejněna situace s vyznačením uzavírky a dopravního značení.