V souvislosti s volbou prezidenta České republiky upozorňujeme občany na změnu volební místnosti ve volebním okrsku č. 3 a 4. Volební okrsek č. 3 bude nově sídlit v klubovně Rybářského svazu v Hradební ulici čp. 317 a volební okrsek č. 4 bude nově sídlit v mateřské škole v Mladoboleslavské ulici. Bližší informace najdete na webových stránkách města či v lenovém zpravodaji.

Muzeum Podbezdězí Vás zve na hudební recitál Františka a Martina Vlčkových: Pojďte, přisedněte si ke společnému zpívání. Zopakujme si příjemné setkání se zpěvy z minulých let a prožijeme společnou chvíli s krásnými a originálními písničkami pražského písničkáře Franty Vlčka. Spojením s citlivým zpěvem syna Martina se v poslední době Františkův repertoár rozrostl o další písně, které vzbudily zájem a staly se impulsem k dalšímu společnému účinkování. Recitál proběhne v sobotu 14. ledna od 16 hodin. Vstupné 70 Kč. Těšíme se na vaši návštěvu.

Z důvodu havárie splaškové stoky v ulici Bezdězská bude v době od 16. ledna do 5. února probíhat oprava jednotné kanalizace. Po dobu stavebních prací bude část ulice Bezdězská v úseku cca 60 m úplně uzavřena pro automobilovou dopravu. Na webových stránkách města je zveřejněna situace s vyznačením uzavírky a dopravního značení.

Oznamujeme občanům, že v době od 18. ledna do 19. února nebude v provozu sauna v Tyršově ulici.