Upozorňujeme občany, že od 22. května dojde z důvodu rekonstrukce mostků pod Výsluním k úplné uzavírce komunikace II/276 v Bělé pod Bezdězem v úseku od vlakového nádraží k Tiberině. V návaznosti na tuto uzavírku dojde k úpravě autobusových spojů. Změny jsou přehledně zpracovány v informačním letáku, který bude vyvěšen na všech zastávkách a v mobilní aplikaci pražské integrované dopravy. Změny jsou také zaneseny i v informačním systému IDOS.

Muzeum Podbezdězí Vás srdečně zve na vernisáž výstavy s názvem BĚLSKÁ TOVÁRNA „BRATŘÍ VESELÝ“, která se uskuteční dnes 19. května od 17 hodin. Výstava mapuje historii továrny patentních motorů a slévárny, kterou ve Bělé pod Bezdězem v roce 1919 založili bratři Ladislav a Bedřich Veselý. Hostem vernisáže bude sběratel, vydavatel a redaktor časopisu Motoxpress Jan Čejchan. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Zveme Vás v neděli 21. května na městský stadion, kde od 15 hodin bude sehráno již třetí utkání amerického fotbalu na domácím hřišti. Tentokrát se Bělá Raiders střetne s Příbram Bobcats. Koisek s bohatým občerstvením bude otevřen od 13 hodin.