Zveme Vás na „noc kostelů“, která proběhne v pátek 2. června. Postupně se podíváme do Zámecké kaple sv. Josefa, Farního kostela Povýšení sv. Kříže a Klášterního kostela sv. Václava. V každém kostele na Vás čeká program, který je podrobně uveden na letácích.

Milé děti, milí rodiče, zveme Vás tuto sobotu od 14 hodin na zámek, kde pro Vás chystáme, jak už je tradicí, dětský den. Tentokrát na téma zvířata. Pro děti budou opět připraveny soutěže kolem zámku, při nichž se dozvědí zajímavosti ze světa zvířátek. Uvidí např. hady, dravé ptáky nebo včelky, či králíčky. Připraven bude i bohatý program na nádvoří, různé dílničky, Hulahop s Niky, taneční a hudební vystoupení, vystoupí děti z mateřské školky a Dalovické školy, také mladičká zpěvačka Luisa a od šesti hodin začne loutková pohádka O třech medvědech a drzé Máše. Vstup je zdarma. Těšíme se na Vás.

Vážení, zveme Vás do výstavního sálu na Masarykově náměstí na výstavu, připomínající nejstarší lesnickou školu v Čechách, která působila v druhé polovině 19. století na bělském zámku. Výstava potrvá od 2. do 29. června a bude otevřena v běžnou otevírací dobu knihovny a Městských kulturních zařízení. Přijďte se seznámit s dalším zajímavým obdobím v historii našeho města. Těšíme se na Vás. Vaše kultura

Zveme všechny příznivce fotbalu v sobotu 3. června na městský stadion, kde od 17 hodin naši muži sehrají další mistrovské utkání okresního přeboru. Jejich soupeřem bude Slavoj Kropáčova Vrutice. Kiosek bude otevřen již od 16 hodin. Přijďte se tedy občerstvit a zažít skvělou fotbalovou atmosféru.

V neděli 4. června se místní sokolovně budou opět konat odpolední čaje. Od 15 do 18 hodin nám bude k tanci i poslechu hrát pan Pavel Bureš. Tak neváhejte a přijďte si užít krásné odpoledne s přáteli.