Oznamujeme občanům, že červnový Zpravodaj našeho města je již připravený k odběru na výdejních místech, které jsou: Městský úřad v Bělé pod Bezdězem – vstupní hala, Knihovna Vl.Holana a Informační centrum na Masarykově náměstí, Informační centrum na zámku, Lékárna Meduňka, Zdravotní středisko, Základní škola v Tyršově ulici – u vstupu do šaten, Mateřská škola Bělá pod Bezdězem – v šatnách jednotlivých oddělení, Knihkupectví na Masarykově náměstí, Prodejna potravin na Mladoboleslavské ulici, Prodejna COOP na Výsluní , Knihobudka na hřišti u vodojemu, Šántán u Bezdězského nádraží. Příměstské části – Březinka, Bezdědice, Hlínoviště a Šubrtov budou roznášeny do schránek místními občany.

Město a Kultura Bělá ve spolupráci se spolky, kluby a sdruženími pracujícími na území města vás zvou na dětský den, který se bude konat v sobotu 1. června v parku na náměstí. Od 13,30 do 19 hodin je připraven bohatý program pro děti plný soutěží a her. Nebude chybět pěnová show, zmrzlinář a v 18 hodin vystoupí se svým programem pro děti Petra Černocká. Tak neváhejte a přijďte si užít příjemné odpoledne.

Kultura Bělá vás zve v neděli 2. června od 16 hodin do Výstavního sálu na Masarykově náměstí na slavnostní zahájení výstavy fotografií Lenky Sekerové a obrazů Gabriely Křístkové. Hudební doprovod zajistí Michal a Vojtěch Sekerovi.

Zveme všechny občany na veřejné jednání, které se bude konat ve středu 5. června od 18 hodin ve sportovní hale v Mělnické ulici. Zde budou mít občané možnost dozvědět se vše ohledně vyhlášeného místního referenda týkajícího se prodeje pozemků p.č. 56/1 v k.ú. Vrchbělá za účelem rozvoje průmyslového areálu Vazačka, které se bude konat ve dnech 7. – 8. června.