Mateřská škola Bělá pod Bezdězem, příspěvková organizace hledá kvalifikovanou paní učitelku. Nástup možný od 1. září, nebo po domluvě. Dále přijmeme kolegyni či kolegu na pozici asistenta pedagoga na zkrácený úvazek (úvazek 0,75). Nástup též od 1.září. Své životopisy můžete zasílat na e-mail: zastupkyne@msbela.cz, nebo: reditelka@msbela.cz. Více informací na telefonním čísle: 739 060 299.

Město a Kultura Bělá ve spolupráci se spolky, kluby a sdruženími pracujícími na území města vás zvou na dětský den, který se bude konat zítra, v sobotu 1. června, v parku na náměstí. Od 13,30 do 19 hodin je připraven bohatý program pro děti plný soutěží a her. Nebude chybět pěnová show, zmrzlinář a v 18 hodin vystoupí se svým programem pro děti Petra Černocká. Tak neváhejte a přijďte si užít příjemné odpoledne.

Kultura Bělá vás zve v neděli 2. června od 16 hodin do Výstavního sálu na Masarykově náměstí na slavnostní zahájení výstavy fotografií Lenky Sekerové a obrazů Gabriely Křístkové. Hudební doprovod zajistí Michal a Vojtěch Sekerovi.

V neděli 2. června se v místní sokolovně budou konat od 15 – 18 hodin odpolední čaje. K tanci i poslechu bude hrát pan Pavel Bureš. Přijďte si posedět, zatančit a popovídat s přáteli.

V pondělí 3. června se nově otvírá obchod s hračkami, papírnictvím a oblečením. Obchod najdete v Tyršově ulici, vedle základní školy. Otevřeno bude vždy od pondělí do pátku od 7,30 do 12 a od 13 do 16,30 hodin. Přijďte se podívat a něco nakoupit. V pondělí pro vás bude připraveno i malé občerstvení. Těšíme se na vaši návštěvu.

Zveme všechny občany na veřejné jednání, které se bude konat ve středu 5. června od 18 hodin ve sportovní hale v Mělnické ulici. Zde budou mít občané možnost dozvědět se vše ohledně vyhlášeného místního referenda týkajícího se prodeje pozemků p.č. 56/1 v k.ú. Vrchbělá za účelem rozvoje průmyslového areálu Vazačka, které se bude konat ve dnech 7. – 8. června.