Dnes vás opět zveme do parku na Masarykově náměstí, na další z řady promenádních koncertů. Jazz a swing nám zahraje Wendy Pekar. Začátek v 19,30 hodin.

Zítra, v sobotu 17. srpna bude v rámci kulturního léta na zámku probíhat druhý ročník malířského sympozia. Od 10 hodin můžete navštívit zámecké nádvoří, zúčastnit se výtvarných aktivit, nebo se jen podívat, jak vznikají nová umělecká díla. V odpoledním programu uslyšíte písničky z textové dílny Slávka Janouška, vystoupení nejen malířky, ale také hudebnice Milli Janatkové a také se můžete zúčastnit chystané aukce obrazů. Vstup volný.

Upozorňujeme občany na dočasnou změnu autobusových linek. Z důvodu prací v ulici Zámecká dojde v termínu od 19. srpna do 20. října k dočasné změně jízdních řádů na linkách PID č. 712, 737, 739 a IDOL 250. Autobusy ve směru do Bělé pojedou objížďkou přes ulice U Kina, Táborová, Nad Koupalištěm a Kuřívodská. Ve směru z Bělé pak přes ulice Mělnická a Hradební. Na trase se přesouvá zastávka „Bělá p.Bezd. – U Koníčka“ ve směru do Bělé p.B., a to o cca 50 metrů směrem na Mladou Boleslav. Na trase bude nově zřízena zastávka „Bělá p.Bezd. – Táborová“ u křižovatky ulice Táborová s ulicí Dlouhou, a to pouze ve směru do Bělé pod Bezdězem. Dopravce upozorňuje, že z důvodu časové náročnosti objízdných tras může na spojích vznikat zpoždění až 5 minut po projetí objízdné trasy.