Kultura Bělá vás zve zítra, ve čtvrtek 22. srpna na nádvoří bělského zámku, kde nám divadlo Komediograf zahraje divadelní hru „Jak se Husákovi zdálo, že je Věra Čáslavská“. V hlavních rolích Tomáš Matonoha a Tomáš Měcháček. Začátek ve 20,30 hodin.

V pátek v parku na Masarykově náměstí nás čeká další ze série promenádních koncertů. Pop a rock nám zahraje novinka letošního koncertního léta David Pet. Začátek v 19,30 hodin.

V sobotu 24. srpna pozveme od 15 hodin na zámecké nádvoří děti. Znovu uvidíte Liduščino divadlo, tentokrát s pohádkou Jak chtěl Štístko tancovat kalamajku. Vstupné je 50,- Kč.

V sobotu 24. srpna zveme na zámek ještě jednou, tentokrát od 20 hodin na koncert legendární skupiny Klíč, zakladatele renesančně folkového žánru. V komorním pětičlenném složení vám skupina pod vedením zakladatelů a textařů Pavly a Jaroslava Marianových zahraje nejznámější i nové písně se středověkými a renesančními motivy. Vstupné je v předprodeji 150,- Kč, na místě 200,- Kč. Předprodej končí 22. srpna v 17 hodin.

Základní organizace českého svazu chovatelů pořádá v Bakově nad Jizerou v prostorách za sokolovnou ve dnech 24. a 25. srpna místní výstavu králíků, holubů a drůbeže. V sobotu po celý den bude probíhat soutěž v disciplíně králičí hop. Výstava bude otevřena v sobotu od 14 do 18 hodin a v neděli pak od 9 do 13 hodin. Připravena je bohatá tombola. Vstupné je 50,- Kč, děti mají vstup zdarma.