Dnes nás v parku na Masarykově náměstí čeká další ze série promenádních koncertů. Pop a rock nám zahraje novinka letošního koncertního léta David Pet. Začátek v 19,30 hodin.

Zítra, v sobotu 24. srpna pozveme od 15 hodin na zámecké nádvoří děti. Znovu uvidíte Liduščino divadlo, tentokrát s pohádkou Jak chtěl Štístko tancovat kalamajku. Vstupné je 50,- Kč.

V sobotu 24. srpna zveme na zámek ještě jednou, tentokrát od 20 hodin na koncert legendární skupiny Klíč, zakladatele renesančně folkového žánru. V komorním pětičlenném složení vám skupina pod vedením zakladatelů a textařů Pavly a Jaroslava Marianovými zahraje nejznámější i nové písně se středověkými a renesančními motivy. Vstupné je 200,- Kč.

Základní organizace českého svazu chovatelů pořádá v Bakově nad Jizerou v prostorách za sokolovnou ve dnech 24. a 25. srpna místní výstavu králíků, holubů a drůbeže. V sobotu po celý den bude probíhat soutěž v disciplíně králičí hop. Výstava bude otevřena v sobotu od 14 do 18 hodin a v neděli pak od 9 do 13 hodin. Připravena je bohatá tombola. Vstupné je 50,- Kč, děti mají vstup zdarma.

Fotbalový klub zve všechny své příznivce v sobotu 24. srpna na další kolo okresního přeboru mužů, kdy se SK Bělá utká s TJ Sokol Chotětov. Výkop je v 17 hodin. Kiosek s bohatým občerstvením bude otevřen již od 16 hodin.

V pondělí 26. srpna bude na městské tržnici v době od 9 do 16 hodin probíhat výprodej českého bytového textilu. Povlečení od 300,- Kč, prostěradla, přehozy na sedací soupravy, prošívané deky a polštáře.